Temainlägg

Ja, istället för att ni får veta vad jag gör 24/7 så tänkte jag slänga in ett temainlägg som omväxling. Jag hade tänkt att prata liiiite ( ska hålla det kort ) om "Skönhet".

Jag är väldig
kluven i denna fråga, jag vet faktiskt inte vad jag tycker. Men tänk er själva, både killar och tjejer, när ni går på stan. Hur många ggr viskar ni inte, diskret till era kompisar då ni fått syn på en riktig "godbit". Och tvärtom, hur många ggr säger ni inte att en människa är ful, hemsk, grotesk eller inte har rätta kläderna ?


Jag har också gjort de, tyvärr. Men jag är en av de som försöker sluta klanka ner på andra. För alla som bor på denna jord, "was born this way". Alla är född till en unik individ och man har ingen jävla rätt att sitta och kommentera den individen för den kanske har stor näsa eller dubbelhaka. Han eller hon var född så !

Visst, ni kanske skyller på att "han/hon hör ju inte, då blir man ju inte ledsen" eller "men man ska inte ljuga".

HA, in my ass... Tänk om han eller hon hör, fatta hur ledsen man blir då. Hur roligt skulle det va om DU gick i korridoren på skolan och hör att din stora kärlek viskar till en annan, att du har stora lår. Då blir man ju lagomt glad, eller ?

Ingen människa är perfekt, och det är så sjukt tur. Alla har någonting dom inte är nöjd med. Jag har komplex för min näsa, knäna och fötterna för att bara ta NÅGRA exempel.  Det är också därför plastikkirurgin är på en så stor frammarch. För de som har komplex över sin kropp, kan nu fixa det, enkelt och snabbt. Dom kommer vara är redo att offra vad som helst för att bli perfekt. Bara för att passa in och känna sig snygg.

Tänk er igen, om någon säger något elakt om din kropp... Du kommer garanterat att ta väldigt illa upp. Det kommer skära i hjärtat och ditt självförtroendet åker ner på noll. Du kommer göra sämre ifrån dig på skolan och du kanske börjar skolka, få ätstörningar och senare kanske tar självmord. Allt detta bara för att en idiot sa att du hade stora lår t.ex. Vilket sjukt bra samvete personen som kommentera kommer att ha då.

Jag vet inte vad jag tycker om plastikoperationer. Jag tycker att det är riktigt bra att dom som känner sig "fula" kan fixa sig. Men sen vill jag inte att folk ska hålla på och ändra sitt utseende. Jag har komplex som jag sa, men jag känner inget sug att operera bort skiten, bara för jag kan. "I was born this way", det tänker jag på hela tiden. Om jag failar på ett prov, I was born this way". Om jag skulle gilla tjejer och killar ( nej, jag gör inte det ), så skulle jag tänka: I was born this way.

Alla borde säga så till sig själv, varje dag. För då kommer man må bättre. Visst, din tjejkompis kanske har haft fler killar/tjejer än dig. Men det betyder inte att hon är snyggare ! Hon kanske faller alldeles för lätt för människor, but she was born that way!

Jag tycker alla människor är fina på sitt sätt, men självklart kan jag säga att vissa är snyggare, men jag säger inte att de andra är fula. Utan dom är mindre fin i mitt tycke. Men i någon annans ögon, kanske dina, så är det den vackraste flickan på jorden.

Vad är skönhetsidealet om jag får fråga ?

En blond, lång tjej. Perfekt hy, perfekt hår, perfekt näsa, fin kropp mm... Eller ?

Jag ville bara säga det här, det är en viktig fråga i dagens samhälle. Tänk efter, före. Är det ens nån mening att kommentera, vad får du ut av det ?
// Sammybooii

I'm a free bitch baby and I was born this way !

Minne för livet <3

I år, eller ja, för endast 2 veckor sedan så uppfylldes min dröm. Jag stod längst fram på Lady GaGa's konsert i Malmö. Resan dit var lång, vädigt lång... och sjukt dyr. Men varje jävla öre var det värt. Ni kan inte förstå min känsla jag fick den kvällen. Jag log, grät, skrek i 3 timmar, allting var bara så perfekt. Jag kände mig fri, jag kunde släppa allting dåligt i mitt liv i de 3 timmarna. Jag ville att det aldrig skulle ta slut.

Längst fram, det gick verkligen inte komma närmare henne. Hon var så fin, underbar och alldeles strålande. Åhh, blir tårögs bara jag tänker på det. Hon stod där, sjöng, dansade, talade till publiken. Allting var som en dröm, kan fortfarande inte förstå att det är sant.

Jag trodde kvällen var perfekt, men icke, den blev bara bättre. Hon började sjunga sina allra kändaste låtar och hjärtat slog bara fortare och fortare. Jag kände på mig att nånting speciellt skulle hände... Och då, ungefär 4-5 minuter in på hennes nya singel "You and I", så reser hon sig upp från pianot. Går sakta fram mot scenkanten och pekar på samtidigt som hon stirrar in sina underbart, vackra, sjupa ögon i mina, medan hon säger: "You and I"!

Jag dog då, jag började grina, skratta, skrika igen. Jag är säker på att jag överröstade hela arenan. Allt hon sa i det ögonblicket var riktat speciellt till mig. Jag kommer ALDRIG att glömma det, aldrig... Ni kan inte förstå hur det är, då ens största idol, sjunger/pratar till er, till just dig. Känslan är oberskrivlig ! Mitt liv blev just då värt att leva, för nu känner jag, att ja har en chans, att en dag, verkligen få lära känna henne på riktigt.

Jag vet att
det låter alldeles för långsökt, men jag VET att det kommer hända. Vänta och se ni bara !

Åhh, shit... Blir alldeles varm inombords ! Jag vet att många av er säkert tror att jag ljuger nu för att verka "k00l", men jag har bevis. Det finns film på youtube, om ni skulle vilja kolla...

Åhh, finns ingen annan som får mig må så bra som Lady GaGa <3

I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me, papa-paparazzi <3

// Sammybooii <3


Tidsinställt inlägg !

HalÅ!
Det här är ett tidsinställt inlägg om ni kanske bommade rubriken, haha.. Satt igår och funderade över Östersund och så och kom på en rätt bra text i mitt huvve, men hade jag väntat till idag med att skriva den så hade jag inte kommit ihåg allt, så jag skriver den nu på en gång istället...

Här i denna stad, aka Östersund, så är det VÄLDIGT annorlunda jämfört med resten av Sverige. I resten av Sverige vill man synas, höras, och vara "känd", men här är det helt annorlunda....

Om man sticker ut här så tar man ett egentligen omedvetet självmord. Det är dåligt att vara annorlunda här, inget man skulle rekommendera. Alla är så anonyma att det finns inte, tänk bara när ni går på stan, hur många är det som går runt och asgarvar eller kanske går osminkad !?
Det är knappt någon, om vi räknar bort fjortisarna förståss, hah… Det är som om alla har stängt in sig i en garderob och sedan låst den + hamrat typ 34 plankor på den. Förutom vissa, vissa människor vågar stå för den de är, vågar visa sitt riktiga jag utan att skämmas. Jag är en av dom, men jag beundras fortfarande av de som varje dag kan gå osminkad på skolan, eller som kanske vågar skratta högt, prata högt eller bara visa att man finns och är närvarande.

Det är sånna ”färgglada” människor som gör mina dagar. Jag är verkligen ledsen och arg över att Östersund är en sån ”skit”stad (hoppas ni fattar poängen, hehe ) och att människor är osäkra här. Jag har personligen blivit hotad flera gånger då folk sagt att jag ska bete mig normalt och sluta vara så cepe !? Men vaddå, hur ska jag kunna spela någon jag inte är ? Jag kan INTE vara någon annan än mig själv, det funkar ju inte. I was born this way, and I’m a free bitch baby, deal with it ! Jag gör vad jag vill, när jag vill och hur jag vill, ingen ska behöva lägga sig i hur jag är. Det var bara det jag ville få ur mig, att Östersund suger och att jag vill bort härifrån så fort som möjligt, till ett bättre ställe där alla kan vara sig själv utan att skämmas.

Det finns folk som säger att jag är omogen, hah, ni skojar. Jag är nog en av de mest mogna i denna stad, bara att ni inte kan inse det, för allt ni har i era huvuden är att fokusera på att vara så anonym som möjligt. Men testa att släppa de, testa att vara lika crazy som ni är när ni umgås med era vänner på skolan istället. Allt kommer bli så mycket roligare. Håller ni fortfarande inte med mig så kan ni ta er att skaffa er ett liv istället för att ödsla tid på att kritisera mig för jag är modigare än er.

Usch, äckliga, falska människor det finns alltså. Såg nånting på facebook där det stod nått i stil med det här: ”Östersund, det du inte vet om dig själv, vet alla andra”. Haha, vet inte om jag ska skratta eller gråta, för det är så sant. Helt sjukt vad rykten går här, dör av längtan till den dagen jag flyttar härifrån. Wiwiwi ! Aja, det va de jag ville säga. I’m a free bitch baby, and I was fucking born this way !

För er som inte förstått det än så är Lady GaGa min stora idol, jag får så sjukt mycket insperation från henne och det är tack vare denna underbara TJEJ som jag vågar vara mig själv. Utan henne vore jag en av er, ni trista, gråa människor som knappt syns. Haha, aja.. Ha en fortsatt trevlig dag allihopa, puss <3

I'm a free bitch baby and I was born this way <3

// Sammybooii <3


RSS 2.0